Vilken kväll!! Snacka om att Finest måste ha tagit åt sig av kritiken ifrån förra årets gala för trots att det här fortfarande inte  var den roligaste tillställningen så var det tusen gånger bättre än förra året. Trodde dock att det skulle vara ännu pampigare eftersom att det var 10-års jubileum men hade det så roligt. Träffade både gamla och nya ansikten och hängde ihop med så roliga människor hela kvällen.

Började eftermiddagen med ett glas rosé på Sturehof tillsammans med Ellinor, Martina och Fanny. Så gulliga tjejer!!

Jag hade på mig klänning ifrån House of CB, skor ifrån NA-KD, grå kappa ifrån Gina Tricot och ljusrosa kappa ifrån Nelly (adlinks).

Gick sedan vidare till Escalier då det blev lite kallt på uteserveringen Sturehof där vi tog ett glas till. Vi pratade om New York och dyra handväskor haha.

IMG_7519.JPG

IMG_7518.JPG

Sen hämtade Danijela upp oss i en taxi och så åkte vi bort till Café Opera där galan hölls. Smuttade på ett varsitt glas champgne, minglade runt och blev thank god inte ignorerade av fotograferna på röda mattan denna gången 😉 Haha, jag tror inte ni förstår hur pinsamt det var förra året…. 

Men i år stod vi på oss och bah ”Hallå, vi är nominerade. Ni vill ta en bild på oss va?” varpå alla genast blev superintresserade av oss. Det var till och med en fotograf som var as nonchalant och bara tog en bild jättesnabbt som bad om att få ta om bilderna när vi sa att vi var nominerade . Ja ni hör ju, det gäller att stå på sig i den här branschen och se till att man syns och hörs om man vill komma någonstans och det ska jag verkligen försöka bli bättre på. Är lite för försiktig och snäll bara.

Daniel var så duktig som konferencier!! Blev riktigt imponerad. Bra jobbat! Och Viktor var lika glad som vanligt. Hans energi smittar verkligen av sig. Man blir så glad av att bara stå snacka lite med honom…

Haha det är så roligt hur olika jag och Ellinor är. Kolla bara på oss på den här bilden. Jag hade så mycket brun utan sol att jag knappt vågade nudda min egna klänning och var uppklädd från topp till tå med silkesklänning och hela köret och Ellinor kommer all naturale iklädd kotymbyxr och kavaj.

Jag älskar oss! Och jag älskar alla ni som röstade på oss i kategorin ”Årers podcast”. Tyvärr räckte det inte ända fram och Zara Larsson och Noel kammade hem vinsten men vi är så glada ändå. Speciellt över att vara nominerade med vår lilla podcast <3

Träffade även supergulliga och sjukt snygga Linn och Nicoline. Två tjejer jag lärt känna via gemensamma vänner ifrån Norrköping. Älskade Linns klänning, den är ifrån H&M om gillar den lika mycket som jag och skulle vilja veta 🙂

 Danijela, jag och Daniel

Är så glad att jag lärt känna Danijela, har alltid lika roligt med henne. Tanken var nämligen att jag skulle åka hem med sista tåget igår men hade det så roligt att jag var tvungen att vara kvar och det var exakt samma sak som hände sist när vi skulle på gala på Caféet hon och jag haha. Då skulle jag åkt hem SENAST 01.30 men studsade inte hem förrän klockan 7 på morgonen haha.

Tack för en bra uppstyrd och rolig gala Finest!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna