IMG_7533

// Dress House of CB / Jacket here (click) / Shoes here (click) – adlinks //

Bad syrran ta några snabba bilder på hur jag såg ut igår innan jag hoppade på tåget till Stockholm. Hann tyvärr inte åka till någon nice location så det fick bli mitt gamla vanliga ställe, dit jag alltid åker och fotar lite om jag har ont om tid.

Senast överförda32

Älskar silkesklänning ifrån House of CB – den är så drömmig!

Har dock fått sy in den litegrann så att inte bysten skulle hoppa ur… Usch igår var verkligen en sån där kväll när jag kände mig så trött på mina bröst att jag hade lagt mig på operationsbristen idag om jag kunnat för att göra en förminskning.

IMG_7532

In action! Hur fin bränna har jag inte förresten?

It’s all thanks to @emmatan 

IMG_7531

Rumpan är i behov av lite squats ser jag här.. haha

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna