DSC_1368_Fotor

God morgon gänget!

Hade planerat att bara åka in på ett möte, kika lite på väskor och ta en AW igår men det hela slutade med att jag köpte en väska, shoppade en massa andra onödiga saker, gick på en sen middag och sov kvar i Stockholm hemma hos Dasha. Det har även bestämts att vi ska styra förmingel här och gå på Bubbles and Brunch idag. Ja hörrni, som ni märker är jag en ganska lättövertalad person haha.

Började i varje fall gårdagen med en sväng i Kungsträdgården. Ett måste om ni åker upp till Stockholm så här års tycker jag eftersom att körsbärsträden blommar så himla fint och alla bara tar fina bilder och skrattar och ler.

DSC_1373_Fotor

Sen gick jag in på NK för att kika på en väska på Natalie Schuterman. Men bestämde mig sedan för att köpa den. Har haft ett rätt saftigt presentkort på NK i typ ett år snart så det blev inte så dyrt ändå. Alltid lika roligt med presentkort tycker jag.

Vad jag har köpt för väska får ni se senare idag 😉

DSC_1381_Fotor

DSC_1382_Fotor

Sprang därefter på ett roligt möte inne på Bröd & Salt i MOOD gallerian och sedan styrde jag kosan mot Bangerhead och världens bästa frisör Gabby. Fick bubbel och Dasha fönade håret. Bokade även in en tid för mig nästa vecka för att flytta upp mina extensions. Visste ni att jag fortfarande har dem i? Det är många som inte tror det just för att mitt hår är rätt så mycket kortare nu än tidigare men jag har fortfarande i mina hair talk slingor för att få mer volym och fall i håret.

DSC_1391_Fotor

DSC_1396_FotorAlltså har ni sett en finare boybag än Dashas nya?

Sen blev det en AW på Hotellet där de hade en champagne-provning som var supertrevlig. Jag har aldrig varit på Hotellet tidigare och blev riktigt positivt överraskad, för wow, vad mycket snygga män det var där igår!!! Det måste nästan bli en stående grej att gå på AW där varje fredag bara för att kika på snygga killar. För jag överdriver inte när jag säger att 70 % av alla som var där var snygga killar över 27. Så hett tips för alla hungriga singlar!

Hotellet var faktiskt riktigt trevligt. Kommer garanterat vilja hänga där mer. Inte bara för att gå på AW utan också för att äta middag och gå på nattklubben som ligger nere i källaren. Varför har jag aldrig varit där tidigare?

DSC_1405_Fotor

När vi sedan var på väg till Pocket by Pontus där vi skulle äta middag med två av Dashas killkompisar så insåg vi att vi blev lite tidiga så då svängde vi snabbt in på Italiano för ytterligare ett glas bubbel.

Haha, det blev en himla massa bubbel igår men vi var ju tvungna att fira mitt väskköp. Gud, på tal om att fira väskköp. Hur härligt är det inte när ens vänner ringer och säger ”Grattis!!!” när man köpt en ny väska? Jag älskar det. Man ska fira mer här i livet.

DSC_1414_Fotor

DSC_1408_Fotor

Avslutade som sagt kvällen på Pocket by Pontus med en trevlig middag och ett trevligt sällskap innan vi promenerade hemåt och somnade på stört. Nu ska jag vänta på att Dasha ska vakna och sen ska det handlas och fixas innan hennes gäng killkompisar kommer hit för pre-drinks inför Bubbles & Brunch. Lägger upp en bild på väskan snart också så ni slipper bli alldeles för nyfikna… Hehe…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna