DSC_1422_Fotor

DSC_1432_Fotor

HERE IS MY BAAAAAG!

Testade alla Celine väskorna jag kikat på och även den här i den större storleken och i denna men kände verkligen att den här kändes mest rätt. Så är helt överlycklig över att den här väskan äntligen är min!!!!

Den är verkligen perfekt och precis den storleken jag behöver för när jag tänkte på det så kom jag på att jag bara behöver få ner kameran i en väska typ när man ska på events, möten osv så därför fick det bli denna. Tog en svart också eftersom att jag vet att jag kommer använda den allra mest. Nästa väska jag köper kommer däremot vara i vinrött eller i beige tror jag. Men nu får jag nog hålla i plånboken lite…

DSC_1429_Fotor

DSC_1428_Fotor

Nä, jag känner mig så nöjd. Ja, som ett barn på julafton. Vill bara börja använda den NU! Men ska nog inte dra med den på Bubbles… Det brukar ju bli rätt stökigt där 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna