DSC_1453_Fotor

Hej hopp!

Trots att jag och Dasha inte kom hem förrän 01 inatt så vaknade jag ändå pigg som en mört klockan 7 imorse. Är inte det sjukt egentligen? Haha gud, det som började med en AW slutade i en hel helg hemma hos Dasha. Vilket fall så tänkte jag bara berätta om gårdagen som var så sjukt rolig.

Det blev en stressig förmiddag, jag fick springa ner på systemet och till Zara för att hitta något att ha på mig medans Dasha gick till mataffären och handlade lite snacks. Kom tillbaka och fick låna smink och dylikt av Dasha eftersom att jag inte hade någonting med mig i fredags. Lagom till att sista finishen och lösögonfransarna skulle på kom Johan och Johannes.

DSC_1447_Fotor

Vi kickade off med nyttiga, gröna hälsoshots utan alkohol innan vi gick på champagne och drinkar.

DSC_1440_Fotor

DSC_1449_Fotor

Älskar att sitta och äta plocksnacks, det är så mysigt tycker jag.

Sedan gick vi varvet runt för att sätta på någon av sina favoritlåtar och man fick inte döma… Det spelades både frozen, house och gamla old school klassiker.

DSC_1457_Fotor

Är faktiskt imponerad över att jag lyckades pull off en bra sminkning trots att jag var tvungen att låna rubbet. Är inget big fan av att låna smink av andra eftersom att man känner sina produkter bäst men det gick ju rätt bra ändå.

Hade på mig en superfin, vit topp ifrån Zara som tyvärr inte är lika vit idag…. Tips på hur man får bort rödvinsfläckar på en vit blus mottages gärna! Att man aldrig lär sig att man INTE ska ha på sig vitt när man ska på fest…

IMG_7641.JPG

IMG_7656.JPG

IMG_7642.JPG

Bubbles var lika roligt som vanligt. Om ni inte har varit på det någon gång måste ni dit. Det är på riktigt världens roligaste dagsfest. Vi behöver mer sådant i Sverige!

Ni som följer mig på snap såg ju hur roligt vi hade det 😉

Heter @hannafribergs

 

Efter tre timmars konstant dansande drog vi på mellanfest, där det åts pizza och spelades på trummor till Justin Bieber låtar. Avslutade därefter kvällen på Spitfire där vi satt och drack vatten i baren och dansade och sjöng med till hur mycket bra gamla hits som helst (vilket var typ det roligaste jag haft på länge!!!!). Jag älskar ställen som spelar gamla låtar man kan sjunga med till.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna