IMG_7650.JPG

En yummy frukost jag blev serverad hos Danni i torsdags. Gud, är verkligen en sån frukostnörd!! Förstår inte hur man kan klara en dag utan det? Och är fortfarande riktigt chockad över att Dasha aldrig äter frukost. Fick alltså ägg och vatten till frukost hemma hos henne i helgen haha. Kontrasterna…..

IMG_7692.JPG

Bor på riktigt i en garderob just nu för får inte plats med med saker i min Walk In Closet… Tycker dock att det är rätt mysigt men det är jobbigt att inte ha alla saker samlade på ett och samma ställe. Det hade underlättat så mycket. Jag tror att A och O för att hitta inspiration när man ska bestämma kläder är att ens kläder hänger/ ligger snyggt och organiserat i garderoben.

IMG_7693.JPG

Usch, tycker det är så jobbigt när något roligt tar slut. Typ som den här helgen. Jag blir på riktigt jätte deppig och nere efter att jag gjort något roligt. Vad kan man göra åt detta?

IMG_7672.JPG

Men till något roligare…. Hur ruggigt snygga är inte mina nya byxor ifrån Zara? Och den här outfiten och min nya väska 😉 Jag Ä L S K A R byxorna riktigt mycket alltså! Kommer ha dem hela sommaren!!! De kostade endast 349kr med. Zara hade så mycket fina blommiga set inne i butik just nu, så tips tips tips!

Även skinnjacka och blus är ifrån Zara!

IMG_7686.JPG

Inte nog med att jag fick tacos till frukost hemma hos Dasha idag. Jag fick det även till middag hemma. Sån lyx!!! Är dock rätt färdig med tacos nu på ett tag för åt så mycket idag att jag mår lite illa när jag tänker på det 😉

IMG_7671.JPG

Till sist men inte minst har vi en liten outfitbild ifrån i fredags. Blus härifrån (klick!) , pälsväst ifrån Belucky och skinnbyxor ifrån Nelly (adlinks).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna