DSC_1486_Fotor

Har ni smakat surdegskäcke?

Det är så gott så gott. Speciellt de ifrån Pyramidbageriets för de har så sjukt många bra smaker också men en av favoriterna är helt klart det här med solrosfrön. Det kanske inte ser så gott ut eftersom att det princip är kolsvart men det är så ruggigt gott verkligen.

Finns att köpa på typ alla matbutiker tror jag men jag brukar handla det på Coop Forum eller Ica Maxi här i Västerås.

DSC_1489_Fotor_Fotor

Jag älskar att bara äta det med en ostskiva på eller om man vill lyxa till det med lite mögelost och fikonmarmelad och tänkte bara tipsa er om detta knäcket eftersom att jag själv lite utav addicted to it och vet att ni gillar lite snacksiga tips som jag brukar komma med ibland.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna