DSC09834_Fotor

Fick precis världens roligaste samtal så drar till Marbella i helgen tillsammans med Molly. Hur skojigt? Har haft lite ångest över Valborg och vad jag skulle hitta på då jag inte alla kände mig sugen på varken Lund eller Uppsala men nu var ju det problemet löst.

Det som skulle vara en lugn catch upp vecka för mig förvandlades dock till den stressigaste veckan då jag åker utomlands igen på måndag samt har bloppisen på söndag  precis efter att jag kommer hem ifrån Marbella. Men det blir kul!

Sist jag var i Marbella/ Puerto Banos så såg det ut såhär. Det var riktigt härligt faktiskr och vi åt och hade det så himla trevligt.

Minns ni att jag åkte dit med en bloggläsare som jag bjöd med lite spontant? Haha, gud ibland är jag kanske lite för spontan och lättsam vi hade det superkul!

Anledningen till att jag åker tillbaka är faktiskt för att gå på den här drömmiga festen på Ocean Club som jag var på sist. Så det ska bli riktigt spännande att se hur den är uppstyrd i år för förra året var verkligen magiskt!

Jag menar titta bara på rosenväggen a la Kim Kardashians wedding!! MAGISKT var det.

  

Temat är precis som förra året white and silver så jag måste verkligen upp och rota i garderoben nu då jag inte kommer ha tid att köpa något nytt innan torsdag. Har även gjort en Spraytan idag vilket betyder att jag förhoppningsvis kommer känna mig flawless!!!

Förra året hade jag en klänning ifrån H&M som jag faktiskt kommer sälja på bloppisen på söndag 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna