DSC_1499_Fotor

Är det något jag prioriterar så är det att äta en lugn och lång frukost framför nyhetsmorgon. Det är terapi för mig och det finns ingen stund på dagen som jag uppskattar mer än den där härliga och lugna morgonstunden för mig själv.

Ovan ser ni vad jag allra oftast äter till frukost, mango smoothie med ingefära, knäckemacka med ost och gurka och en kopp grönt te med lite honung.

DSC_1505_Fotor

Den här morgonen var långt ifrån lugn dock.. Jag har sprungit runt och testat outfits inför Marbella i helgen samtidigt som jag mejlat, gjort ett roligt samarbete på Snapchat där jag ger er ett bra filmtips (in och kika @hannafribergs), har också bokfört, packat inför den andra längre utomlandsresan jag ska på, på måndag samt försökt förbereda och rensa garderoben inför bloppisen på söndag.

Nu måste jag dock återgå.. Fasen hörrni, ibland så kanske man måste tacka nej till jätteroliga erbjudanden, jobb och resor och tänka på kroppen och hälsan. För det kan ju inte vara bra att flänga runt så här mycket som jag gör.. Just nu känns det liksom knappt roligt att åka iväg. Istället känner jag ångest och otillräcklighet för att jag har så mycket att fixa med innan… Eller är det bara dålig planering? Jag vet inte. Såg att en av er kommenterade att jag kanske lider av FOMO (Fear Of Missing Out) men samtidigt vet jag inte om jag bryr mig så mycket om det. Utan det är mer att jag verkligen vill göra allt men inte får ihop tiden och orken.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna