Senast överförda116

Fick världens roligaste meddelande idag!!! Några av mina room-mates ifrån Australien skrev nämligen att de kommer till Sverige i början av Augusti för att hälsa på mig och Linnea!!! Och jag har inte träffat dem på 2 år!!! Så förstår ni hur taggad jag är?

De roligaste av allt är nästan att de kommer precis när Weekend Festival infinner sig som jag har planerat att gå på eftersom att det är Martin Garrix enda spelning i Sverige i år. Så fixade precis VIP biljetter åt oss alla så att vi kan gå tillsammans eftersom att jag INTE vill missa detta. Ellinor måste ju självklart också med eftersom att han är lite utav vår artist. Ni minns väl Summerburst förra året och när jag firade min 21st i Vegas och fick stå vid DJ-båset när han spelade på Omnia? Det var typ den bästa kvällen i mitt liv tror jag haha, läs om den här (klick!!).

IMG_8801

Jag och Olivia på ett poolparty dagen efter min födelsedag. 

Jag förstår inte hur vi kan se så fräscha ut för det blev inte många timmars sömn den där natten.. Men vet ni varför vi kämpade oss upp och gick på poolpartyt? Jo för att vi trodde att det var någon ifrån Martins crew som bjöd in oss dit (alltså att vi skulle hänga med dem).. Visade sig dock att det bara var en vanlig promoter haha. Sån miss men vi hade roligt ändå.

Men tillbaka till mina Aussie mattes! Det ska bli så roligt att träffa killarna igen och framförallt att gå på festival tillsammans. Australiensare är ju helt festivaltokiga!!

IMG_7763.JPG

Jag och Maddy på festivalen Fat as Butter i Australien

Å inte nog med de älskar festivaler, de kommer också ÄLSKA Sverige och alla snygga svenska tjejer and I can’t wait to show them this beautiful country. Ni kommer älska dom också!! Speciellt Blake, han är en riktig charmör. Ja, ni minns väl honom och alla spekulationer det var kring att han och jag var ett par där borta… Vet även att det var flera stycken av er som kommenterade bloggen när jag bodde där borta att ni tyckte Blake var så snygg haha.

IMG_7761.JPG

Linnea, Blake och jag typ den första kvällen vi hängde

Så ja, vad säger ni? Ses vi på Weekend Festival 5-6e Augusti? Jag tror inte den festivalen kommer kunna bli bättre med både Martin Garrix och mina älskade Australiensare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna