DSC_1689_Fotor

DSC_1699_Fotor

Vaknade redan vid sju imorse trots att vi inte kom fram till hotellet sent inatt. Så gick direkt och hämtade upp frukost till hotellrummet som vi satt och avnjöt på balkongen (bilder kommer).

DSC_0746_Fotor

Och nu har vi precis kommit tillbaka ifrån en lång powerwalk längs med stranden, gjorde även lite squats, armhävningar och sprang i trappor. Ser så mycket fram emot att komma igång med träningen igen och resan jag ska på nu på måndag då det kommer bli en riktig hälsotrip!

Mitt träningsset är så snyggt och det kommer ifrån Stella McCartney for Adidas för er som undrar. Ska börja göra mig i ordning för hotellbyte och lunch nu. Lägger snart upp bilderna ifrån vår mysiga frukost också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna