DSC_1105_Fotor

Anledningen till att jag och Molly är här nere i Marbella över helgen är för att vi har blivit nerbjudna av Ocean Club för att gå på deras invigningsfest som ägde rum igår.

Jag var ju även här förra året så det var himla roligt att få åka tillbaka hit även denna gång för wow vilken lyxig fest de slår till med varje år. Det är helt magiskt verkligen så nu kommer en bildbomb ifrån gårdagen.

DSC_2231_Fotor

On our way…

Vi bodde bara precis över vägen så det var inte så långt att gå.

DSC_2245_Fotor

DSC_1125_Fotor

Jag posar lite casual utanför Ocean Club innan vi skulle gå in..

Förra året var det något slags blomster tema a la Kim Kardashians wedding. Det var liksom en hel vägg full med rosor och när man gick in på festen så var man tvungen att gå under ett blomster draperi. Helt sinnessjukt vackert.

DSC_2249_Fotor

DSC_1134_Fotor  

Detta året var temat lite futuristiskt, så istället för vackra blomsterarrangemang möttes vi av det här… Det var riktigt coolt och vissa hade verkligen gått ALL IN för outfitsen.

DSC_2325_Fotor

DSC_2253_Fotor  

Vi kom dit typ först av alla så att vi skulle kunna ta lite fina bilder eftersom att hela gänget vi är med är ”press”. Det är tjejer ifrån alla världens håll och kanter, vissa är journalister, andra träning- och modebloggare och youtubers.

Vi är en superhärlig mix på ca 10 pers, men jag och Molly är garanterat yngst och de andra var jätteimponerade över att vi bara är 22 (snart….) och att vi har byggt upp det vi har byggt upp i så ung ålder. Jag blir alltid lite extra glad när människor som är några år äldre än mig ger mig dom komplimangerna.

Senast överförda124

Hur gorgeous var inte Molly igår då?

Such a babe!!!

DSC_2382_Fotor

DSC_1251_Fotor

Amanda,

En supercool modebloggare och youtuber

DSC_2360_Fotor

Sushi goals!!!  

DSC_2390_Fotor

DSC_1138_Fotor  

Runt klockan nio när det började bli mörkt så sprang vi hem och lämnade våra stora systemkameror på rummet och satte på oss en varsin jacka. Så därav har jag inga fler bilder men efter den trevliga lilla middagen så blev vi överbjudna till den andra VIP-delen till några svenskar och så fortsatte kvällen med liveuppträdanden, fyrverkier och lite mer champagne.

Följ mig på snap så kan ni se allt, ja nästan lite för mycket… Haha, jag tänker aldrig på var jag lägger upp på snapchat utan pumpar bara ut material hela tiden så lovar att ni inte vill missa det. Heter @hannafribergs!

DSC_2305_Fotor

DSC_2370_Fotor

Tack Ocean Club för en magisk kväll <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna