DSC_2871_Fotor

bloppis2

Den låååååånga kön utanför…

Här kommer lite bilder ifrån bloppisen idag som världens bästa Herman fotograferat. Stort tack till alla som kom verkligen. Jättekul att det blev så många! Ni får gärna skicka bilderna vi tog tillsammans till mig också så att jag kan spara dem eller lägga in dem här på bloggen. Tycker det är väldigt roligt att ha själv nämligen. Hannalicious.blogg@live.se är min mejladress.

bloppis

Här var min lilla hörna!!

Btw, om någon är intresserad av att köpa de beiga stövlarna så finns de fortfarande kvar.

Documents13

Haha gud jag var så sliten idag eftersom att jag kom hem ifrån Marbella inatt men försökte hålla leendet uppe 😉

bloppis4

01052016-Bloppis-HermanCaroan-068540269

Moa och Andrea in action!

01052016-Bloppis-HermanCaroan-069480436

Jag hade såklart glömt att ta med mig någon slags plånbok eller liknande som jag kunde förvara kontanterna i så fick gräva i min väska hela tiden efter växel som ni ser ovan haha…

01052016-Bloppis-HermanCaroan-072150552

Och till sist men inte minst en selfie med två supergulliga tjejer!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna