DSC_2926_Fotor

DSC_2928_Fotord

Hej gänget!!

Herregud vilken rolig bloppis vi styrde idag. Det var hur mycket folk som helst och jag sålde typ allt jag hade med mig!!! SCORE!!! Jätteroligt att så många kikade förbi verkligen. Det var liksom till och med kö redan 1,5 timma innan det började… Så sjukt! Men ni är så goa och jag blev så glad över alla som kom och berömde mig för Måndagspepp. Det gör mig på riktigt varm i hjärtat.

Nu sitter jag stressad som aset på tåget påväg hem till Västerås för att princip bara packa om väskan eftersom att jag åker utomlands igen redan imorgonbitti. Vart och vad jag ska göra? Jag berättar ikväll så kika in här lite senare 😉

DSC_2923_Fotor

Hann i varje fall ta en snabb kaffe med “blogg-nykomlingarna” Moa och Herman efter bloppisen 😉 Och med snabb menar jag verkligen snabb…. Hann princip bara sätta oss och sen var vi tvungna att skynda till centralen så att både jag och Moa skulle hinna med våra tåg hem.

Har bara hälsat lite snabbt på Moa innan men tycker hon verkar riktigt härlig så det var skoj att vi hann ses lite snabbt efter bloppisen, för det fanns INTE direkt tid att hänga på den haha. Tiden gick så fort och det var så mycket folk att hjärnan knappt fungerade, men roligt var det i varje fall. Hoppas alla som kom i varje fall fick med sig något. Ska lägga in lite bilder ifrån bloppisen om någon dag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna