DSC_1028_Fotor

DSC_1034_Fotor

God morgon!

Vaknade precis upp till en klarblå himmel här hemma i Stockholm. Hur trevligt? Kom hem sent igårkväll så sov hos Molly inatt eftersom att det vankas bloppis på Holländargatan 13 om några timmar. Så tänkte bara slänga in ett litet inlägg till er så länge då jag har massor med mer bilder att visa er ifrån Marbella. Roligt va?

Vi börjar med lite bilder ifrån vår lilla mysiga kaffestund vi hade på hotellet häromdagen. Jag har på mig klänning härifrån (klick), solglasögon härifrån (klick) och skor härifrån (klick) – adlinks!!!

Senast överförda58

Jag älskar skorna <3

DSC_1059_Fotor

DSC_2125_Fotor

Jag är ju ingen riktig kaffedrickare igen så beställde någon slags cappucciono/ latte. Spanjorerna verkar göra väldigt svagt kaffe (lucky me). Och hur fin är inte min nya väska? Jag älskar den from the bottom of my heart. Mollys Chanel är också to die for!

Senast överförda60

DSC_1024_Fotor

Gillar verkligen bilderna i det här inlägget men det enda tråkiga är att kaffet hann bli kallt innan vi hade fotat färdigt haha 😉 Gud, jag undrar hur många kalla kaffes jag druckit egentligen just på grund av detta! Och innan vi fick till en bra bild på oss båda…. Vi frågade nog 5 personer om de kunde fota oss tills vi fick till någon någorlunda bild. Tycker det känns så konstigt att människor är så ovana med kamera?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna