DSC_2407_Fotor

DSC_2416_Fotor

Sitter troligtvis och drömmer mig tillbaka till den här frukosten vi åt sista dagen i Marbella på flygplanet påväg till Miami just nu…

Och ja, ni förstår säkert varför jag gör det!

DSC_2437_Fotord_Fotor

DSC_2448_Fotor

Det var så roligt när vi fotograferade dom här bilderna på min kaffe för folk vid borden runt i kring förstod verkligen inte vad det var vi höll på med och varför Molly fotade min mage?

Men helt ärligt talat så kunde jag nog inte bry mig mindre. Jag kommer dock ihåg hur pinsamt jag kunde tycka att det var förr att ta mycket bilder och så. Men nu är jag så van och arbetsskadad att det inte gör så mycket att folk tittar och tycker att man är ”töntig”.

DSC_1289_Fotor

dsc_1284

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna