collins avenue miami

FLORIDA..

Vet inte varför jag inte har sagt att jag åker till Florida idag men tyckte det var lite kul att hålla på det en stund hehe. Åker med mamma och pappa och kommer vara borta i två veckor för att ta det lugnt, träna, äta hälsosamt och läsa böcker på stranden. Kommer dock även jobba en del, då jag bland annat packat med mig sjukt mycket outfits som jag tänkte försöka fota.

seaspice

Bild ifrån restaurangen Seaspice i Miami

När Molly och jag var där sist och åt middag.

Miami med Molly4

Ska även träffa Emelie, en tjejkompis som bor i Orlando. Tror vi bland annat ska besöka Disney World och lite annat smått och gott. Hade gärna gått på ett till poolparty också för det var så förbaskat roligt sist när vi var på SLS/ Hyde Beach.

dsc_7288-1

Åh,

Ser så mycket fram emot palmer!!!

USA_0416_Fotor

Och vackra solupp- och nedgångar… Vi kommer nämligen åka runt och roadtrippa lite i Florida. Något vi typ alltid gör. Jag kan på riktigt inte ens komma ihåg hur många gånger jag varit i Florida längre. Det är ju nämligen mina föräldrars favoritdestination för semester.

Men ja, nu vet ni så vi ses i Florida! Fast glöm inte kika in här för jag har faktiskt tidsinställt en massa härliga inlägg åt er. Pusssss, XX.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna