dsc_2666-2

DSC_1336_Fotor

Sista timmarna i Marbella valde vi att spendera på Ocean Club. Tackade till och med nej till två stycken yatch-rundor endast för att vi ville hänga på OC ända in i det sista haha. Det blev en riktigt supertrevlig eftermiddag tho, vi bara chillade vid baren, kikade på folk, träffade några sköna Irländare och hade det jättemysigt. Imponerande dock att de lyckats städa undan allt ifrån kvällen innan på så kort tid för vi var där redan vid 12.

DSC_2701_Fotor

DSC_2706_Fotor

Förresten till alla er Marbella beginners, ni får inte missa söndagarna och Champagne Spray Partyt på Ocean Club. Det ska tydligen vara allra, allra bäst! Ser till och med fram emot att åka tillbaka och gå dit en söndag 😉

DSC_1425_Fotor

Tycker den här bilden på Molly är så himla snygg så var tvungen att lägga upp den jag också.

DSC_2573_Fotor

Senast överförda62

Kände att vi ville rensa kroppen lite så struntade i champagnen och beställde in en varsin apelsin- och hallonjuice istället. Väldigt fräscht och välbehövligt efter vår sena kväll på White and Silver partyt.

DSC_1453_Fotord

DSC_2651_Fotor

Åt sedan sushi till lunch men den var ingen höjdare tyvärr… Den var rätt smaklös och tråkig. Den vi fick på White partyt var däremot jättegod och det var ju på samma ställe så vet inte varför den inte alls var god den här gången.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna