Senast överförda56

DSC_2995_Fotor

God morgon ifrån Miami!!

Startade dagen med en springrunda på stranden och nu har vi precis ätit lite frukost ute på balkongen. Det blev turkiskt yoghurt, färsk mango och AXA:s nya granola som jag tagit med mig ända hemifrån Sverige 😉

Jag brukar nästan alltid ta med mig egen müsli/ granola hemifrån när jag är ute och reser en längre stund nämligen. Varför? Jo för att det oftast är så mycket skit, konserveringsmedel och socker i muesli-blandningar utomlands. Det är exempelvis jättesvårt att hitta en muesli utan tillsatt socker, även i Sverige, så blev så sjukt glad när AXA frågade mig om jag ville göra ett samarbete tillsammans med dem och deras nya Granola.

Senast överförda54

Blev så positivt överraskad över hur gott granolan smakade trots att det inte är något socker i att jag var tvungen att läsa mer om vad de har använt istället för att få den goda smaken. Och kom fram till att den goda smaken kommer ifrån hur AXA hanterat havren. Vilket gör granolan full av smak trots att den ej innehåller något tillsatt socker. Den är ju nämligen baserad på havre aka nordens superfood.

I samarbete med AXA

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna