DSC_2812_Fotor

// Jacket here / Pants Zara / Shoes here (click) / Bag Givenchy (click) / Sunnies here (click) //

Söndagens outfit looked like this. Älskar att matcha de lite finare byxorna med en rockigare jacka och väska och ett par sneakers. Tycker det blir riktigt snyggt att blanda stilar på det sättet.

DSC_2857_Fotor

DSC_2854_Fotor

Är så himla nöjd över mitt väskköp, ni förstår inte! Det är den perfekta väskan att ha med sig för mig med tanke på min kamera.

DSC_2814_Fotor

Och byxorna ska vi ju inte ens tala om, fick så mycket beröm för dem i söndags när jag hade dem på mig. Alla älskar dom inklusive jag själv. De ärsvinsnygga!!! Finns även en matchande kavaj till som jag också funderar på att inhandla så att jag kan ha det som ett snyggt set nu i sommar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna