DSC_2747_Fotor

DSC_1507_Fotor

Åt frukost på Stockholm Brunch Club med Molly i söndags innan bloppisen. Hade aldrig varit där förut men hört och sett mycket om det på Instagram främst så gick dit lagom till de precis öppnat (klockan 09) och det var väl tur det för dryga timmen senare så var det fullt hus.

DSC_1512_Fotor

Molly beställde in en acai bowl och en avokado toast och jag en yoghurt och granola och en avokado toast. Vi smakade av varandra och allt var jättegott. Granolan var magisk och inte alls så där tråkig som det lätt kan vara när man beställer det.

DSC_1519_Fotor

Delade även på “INSTA-SHAKEN” med Nutella och den var på riktigt TO FUCKING DIE FOR!!!!!!!!! Om ni går till Sthlm Brunch Club tvingar jag er nästan att beställa denna. Den var på riktigt sinnes.

dsc_1516-1

DSC_2760_Fotor

Kan varmt rekommendera det här stället verkligen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna