DSC_3217_Fotor

Hey guys!

Äntligen börjar jetleggen lägga sig och vi har varit ute och sprungit idag igen. Idag blev det milen och halleluja vad det var kämpigt… Träning har ju legat lite på is för min del på senaste men ju jäklar ska jag komma i form igen. Har till och med fått kontakt med en PT tills jag kommer tillbaka. Spännande va? Känns så skönt att jag börjat hitta en balans i den extremt ovanliga livsstilen jag faktiskt lever ibland.

DSC_3219_Fotor

På tal om hälsa så gick vi till ett steakhouse/ en sportbar som heter Duffys för att äta middag igårkväll varpå jag testade en vegetarisk burgare av grönkål, svamp och quinoa. Jag kan nog inte påstå att det var godare än en vanlig burgare men det kändes fräschare, lättare och jag blev inte alls lika proppmätt efteråt som man lätt blir av en röd köttbit.

Det skulle faktiskt vara jätteroligt att testa att äta full on vegetariskt i en månad eller två för att se vad som händer med kroppen och välmåendet. Många säger ju att man mår så mycket bättre och jag är ju faktiskt inget jättebig fan av stora blodiga köttbitar ändå. What I do love tho är ju köttgrytor, köttfärssås och köttbullar…. Skulle dock inte vilja utesluta fisk eller skaldjur. Men sen kan jag också känna varför utesluta det ena eller det andra? Det är ju aldrig bra att äta för mycket av något. Man kanske bara borde äta vegetariskt någon vecka i månaden? Hur ser ni på hela den här vegan och vegetarian hetsen som är just nu? Är det något ni påverkas av? Något ni vill testa/ tror på?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna