Senast överförda61

DSC_3230_Fotor

Ett av mina favoritställen att bo på här i Miami är verkligen The Hotel of South Beach. Det är ett mysigt och litet boutique hotel i korsningen Collins Avenue, 8th Street, ett stenkast ifrån stranden och precis vid all bra shopping på Collins.

Skrev om hotellet i Miami Guiden i Solotidningen men kände att jag var tvungen att tipsa er om det här på bloggen också eftersom att det är ett prisvärt perfekt hotell för alla er.

DSC_3565_Fotor

Det här hittar du precis utanför hotellet!

Och till vänster så ligger Sephora, Victoria’s Secret, Zara m.m

DSC_3632_Fotor

DSC_3571_Fotor

Hotellet har även en mysig rooftop-bar som just nu är stängd så igår tog vi med oss ett varsitt glas vin, lite chips, ost och kex och satte oss uppe på rooftop-baren och kollade ut över Miami Beach.

DSC_3589_Fotor

DSC_3572_Fotor

Det var helt magiskt igår kväll! Kolla ljuset liksom.. Ska nog köpa upp mat dit ikväll också och sätta oss. För eftersom att baren är stängd för tillfället så är det ju ingen annan där förutom vi, det är med andra ord som att vi har en egen takterass. Härligt? Hell yeah!

DSC01140

Till sist men inte minst har vi rooftop poolen som även den är jättehärlig att ligga vid på eftermiddagarna efter att man har hängt några timmar på stranden. Fantastiskt hotell med andra ord!

Nu ska vi styra kosan mot just stranden.

Hörs senare XX

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna