DSC_3316_Fotor

Åt lunch på Latin House idag. Ett ställe som sägs ha Miami’s absolut godaste hamburgare! Det tog ca 30 min att åka dit ifrån Miami Beach och det låg lite avsides i ett city-mallområde vilket inte var jättetrevligt men gott var det. Mmmm så gott det var!

Tycker dock att hela atmosfären och stämningen på en restaurang/ bar gör hela restaurangupplevelsen så blev lite besviken på det här stället då de verkar missat den fronten totalt… haha

DSC_3333_Fotor

Hade på mig topp ifrån Forever 21 och kjol härifrån (klick!)

Såg att många frågat på snap!

DSC_3304_Fotor

Jag beställde två mini burgare. De hette ”The French” den hade brieost, mandlar och honung på och var sååååå smarrig. Den andra hette ”The Champ” och de är deras mest populära. Den var också gudomlig.

DSC_3312_Fotor

Till vänster ser ni brie-burgaren

Och till höger höjdaren The Champ.

DSC_3298_Fotor

DSC_3294_Fotor

Åt även goda tunna pommes-chips till.. Eller jag hann knappt smaka på ett enda innan mamma och pappa hade vräkt i sig allihopa… Happens all the time tho, trust me 😉

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna