DSC_3664_Fotor

Ett av mina favorit frukost/ lunchställen i Miami är Under The Mango Tree. Det är ett litet charmigt och personligt hälsohak som jag besökt varje gång jag varit i Miami det senaste året (alltså 3 gånger). De serverar bland annat supergoda och bra acai bowls som är att rekommendera!

På bilden ser ni en dragon fruit bowl (den rosa), en chocolate bowl (den längst ner i hörnet) och en spicy acai bowl (den högst upp i hörnet). Delade även på en spicy kale melt (mackan)..

DSC_3667_Fotor

Testade även en Tumeric latte då jag hört mycket om dom men aldrig druckit en tidigare. Tumeric är ju gurkmeja, vilket inte är så jättegott men supernyttigt och mums vad god latten faktiskt var. Gurkmejan var ju utblandad med ginger, vanilj, madelmjölk och annat mumsigt så man kände ju knappt den.

DSC_3665_Fotor

Priserna ligger mellan 9.50 – 11 USD (Amerikanska dollar) för en bowl så det är inte billigt men inte heller dyrt. Älskar verkligen ställen som Under The Mango Tree. Ni måste besöka det om ni åker till Miami och vill äta en fräsch frukost/ lunch.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna