DSC_4199_Fotor

DSC_4212_Fotor

Har det verkligen helt fantastiskt här i Miami. Behövde verkligen den här lugna, avkopplande och hälsosamma resan mer än någonsin just nu. Trots att jag lätt blir uttråkad så försöker jag verkligen njuta, slappna av och bara vara i nuet.

Våra dagar ser typ ut som följande…. Vi går och lägger oss skapligt, går upp tidigt, drar ut och springer på stranden, kommer tillbaka lagom till soluppgången, äter en hälsosam frukost, lägger oss på stranden, går och käkar lunch, gör någon utflykt, åker tillbaka till hotellet, lägger oss vid poolen i eftermiddagssolen, duschar och äter middag på takterassen. Repeat!

DSC_4239_Fotor

Senast överförda66

Igår tog vi även en lugn liten eftermiddagspromenad efter middagen. Vi hamnade på Espanola Way, en tvärgata till Washington Ave. Har gått förbi den gatan många gånger tidigare och alltid tänkt att det troligtvis bara ligger klassiska turistfälle-restauranger där. Men när vi gick längs med Espanola Way igår så fick jag en helt annan bild av den gatan för det var ju supermysigt. Vilken atmosfär!! Vill verkligen gå dit och äta middag någon gång.

DSC_4241_Fotor

Senast överförda67

Hade på mig mitt älskade blommiga och härliga Stella McCartney for Adidas set, även skorna kommer ifrån Adidas och t-shirten är ifrån Forever 21.

DSC_4245_Fotor

DSC_4206_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna