DSC_3709_Fotor

Tog en liten utflykt till Art District och Wynnwood Walls idag. Vilket är något som har stått på to do listan de senaste gångerna jag varit i Miami men som inte har blivit av… Så äntligen, äntligen kan jag bocka av det! Men det lär fortfarande få stå kvar på ”Miami-to-do-listan” då jag absolut kommer vilja åka tillbaka nästa gång.

DSC_3757_Fotor

DSC_3774_Fotor

Senast överförda65

DSC_3845_Fotor

DSC_3755_Fotor

Det var supercharmigt i Wynnwood.

Hus, väggar, parkeringsautomater, restauranger, butiker, ja allt var täckt i graffiti och allt var färgglatt och häftigt. Jag vill verkligen åka tillbaka nästa gång för att ta en lunch någonstans däromkring, det såg riktigt härligt ut.

DSC_3785_Fotor

DSC_3792_Fotor

Jag hade på mig kjol här (klick!), sneakers här (klick!), en söt flamingo-topp ifrån Dry Lake och Chanelväskan <3

DSC_3714_Fotor

DSC_3752_Fotor

Senast överförda62

DSC_3690_Fotor

DSC_3838_Fotor

Äeee, det var så himla fint. Titta bara på alla färger!

Skulle vara så roligt att köra en riktig photoshoot tillsammans med två tjejkompisar här. You’ve gotta go here when you visit Miami!

DSC_3737_Fotor

DSC_3844_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna