DSC_3891_Fotor

DSC_3955_Fotor

// Bathing suit here (click!) / Thin blazer jacket here (click!) / Sunnies Lindex / Shoes Public Desire //

Hur awesome Miami outfit? Är riktigt förälskad i skorna. De är riktigt snygga. Kommer använda dem flitigt i sommar. Beiga skor är ju typ det snyggaste som finns om ni frågar mig.

Documents10

Tog bilderna på takterassen här på hotellet igår någon timme innan solen gick ner.. Och tycker de blev riktigt härliga faktiskt. Tog sedan en promenad i solnedgången. Det var mysigt och otroligt mycket folk ute.

DSC_3942_Fotor

Documents12

DSC_4008_Fotor

I mean, the view!!!!

Vill inte lämna Miami… Älskar den här staden men har bara en dag kvar här nu sen bär det av ner mot Naples. Ett ställe mina föräldrar fullkomligt ÄLSKAR. De skulle aldrig åka till Florida utan att spendera några dagar i Naples.

Jag gillar det också då det är väldigt väldigt fint men det är otroligt lugnt och mycket pensionärer där så det är väl inte direkt ett ställe som jag prioriterar att åka till. Då passar ju Miami mig mycket bättre.

DSC_3900_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna