IMG_7285

”Hanna Friberg har checkat in tillsammans med Dasha Girine på L’Avenue i Paris”

Sociala medier i all ära, men visste ni att trots att vi är uppkopplade konstant, like:ar, smsar, facetimar och kommenterar både här och där så känner sig folk ensammare än någonsin. Varför? Vi träffar inte varandra lika ofta in real life utan istället kommunicerar vi med varandra via våra telefoner. Känner ni igen er? Jag gör det. Och jag tycker att det är dags att ändra på det. Blev därför så sjukt intresserad och engagerad när ett nytt socialt nätverk, som gör det lättare att träffas i den verkliga världen, kontaktade mig…

Låt mig presentera Zpotdrop. Det är en ny app som är som en blandning mellan Facebooks Check-ins och Twitter. Tänk er ett twitterflöde fast endast med era vänners check-ins liksom. Hur nice??? Zpotdrop lanserade för någon månad sedan och tusentals svenskar använder den redan (inklusive jag själv).
Har själv mött upp två bekanta endast för att jag såg att de var i närheten i den här appen. Hade aldrig tänkt tanken att vi skulle käka en snabblunch tillsammans annars. Och jag menar hur många gånger har man inte suttit i baren bredvid ett gäng andra kompisar men inte förrän dagen efter eller senare under kvällen insett det?

Senast överförda68

Jag älskar att den här appen är till för att underlätta de spontana mötena. För förutom att du ser i ditt flöde vart dina vänner checkar in så kan du även scanna av området du befinner dig i för att se vilka vänner som befinner sig nära och som kanske inte checkat in ännu. Viktigt att veta att man aldrig delar sin plats till någon om man inte aktivt väljer att göra det för varje tillfälle. Med andra ord – Du kan tacka nej till att dela din plats när killen du dejtar scannar av området, ni befinner er några hundra meter ifrån varandra och du har vaknat upp bakis en söndag och är påväg mot pizzerian…

Men hallå ärligt talat? Vad tycker ni? Vad tror ni om appen? Är det något ni kommer börja använda? Jag älskar den och jag tycker verkligen att ni borde testa den vilket ni gör HÄR. Ni får gärna följa mig också för att se vart i världen jag befinner mig, bara att söka på Hanna Friberg!

I samarbete med Zpotdrop

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna