dsc_2714

dsc_1329-1

Tänkte bara slänga in lite bilder ifrån veckan som varit. Vi börjar med två härliga bilder ifrån vår sista dag i Marbella på Ocean Club. Älskar bilden på mig och Molly som vi bad en total främling att ta haha, hans flickvän stod bredvid och såg lagom irriterad ut över att vi slängde med armarna och bad honom ta typ 5 bilder…

DSC_2724_Fotor

Här är en lunch ifrån Marbella som ser mycket godare ut än vad den faktiskt var… Hatar när man blir besviken på sallader för de kan verkligen vara riktigt riktigt dåliga och det var tyvärr den här..

IMG_8175.JPG

Shopping i West Palm Beach

IMG_7916-0.jpg

IMG_7868-0.jpg

Två sliriga mobilbilder ifrån White and Silver partyt när fyrverkerierna satte igång. Det var otroligt fint men var väldigt svårt att fånga på bild om vi säger så..

DSC_5210_Fotor

En aligator precis vid Tamiami trail, vägen mellan Miami och Naples, där vi just nu befinner oss. Det har inte hänt en enda gång att vi har åkt den här vägen och inte sett en aligator längs vägen. De är alltid där! ”Great aligator spotting” med andra ord om man är mer intresserad av det än kändisar haha 😉

Documents14

Kaffe-paus i Puerto Banos

IMG_8177.JPG

IMG_8051.JPG

En tidig löparrunda här i Florida, Fort Lauderdale

DSC_2940_Fotor

DSC_2944_Fotor

Jag och Moa i söndags efter bloppisen.. Bad Herman knäppa några snabba så ni skulle få se våra outfits. Nu har jag ju iofs redan lagt in min outfit för någon dag sedan men ni kan ju inspireras av Moas.

IMG_7922-0.jpg

Molly och jag när vi satt och lapade sol på Ocean Club i Puerto Banos. Det var så härligt väder sista dagen. Saknar verkligen. Jag och Molly har både roligt och är ett sjukt bra team tillsammans.

DSC_4520_Fotor

Till sist men inte minst en bild ifrån imorse på Miami Beach!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna