DSC_5275_Fotor

Naples är verkligen ett helt fantastiskt ställe! Ni som inte varit här måste åka hit. Det ligger på den västra sidan av Florida tillskillnad mot Miami som ligger på den högra. Här är det alltså inga soluppgångar vid vattnet utan istället solnedgångar och de är helt magiska (ni kommer få se bilder nedan).

Igår var vi ute på en kvällspromenad nere vid stranden lagom när solen gick ner och det var så fint, så fint. Måste verkligen ner igen för att ta lite härliga bilder i någon fin fladdrig klänning eller något.

DSC_5431_Fotor

DSC_5386_Fotor

Knappt en kotte på stranden heller som ni ser.

DSC_5286_Fotor

DSC_5463_Fotor

Finns mycket fina snäckor här också, något det INTE gör i Miami haha. Min mamma har fått för sig att man behöver en ”gratitude shell” översatt en tacksamhetssnäcka som man ska bära med sig överallt för tur. Så vi letade för fullt igår…

Senast överförda69

Har varit i Naples ca. 5-6 gånger nu så kan det snart utan och innan eftersom att det är rätt litet. Bästa strandstället att hänga på är stranden man åker golfbilar ner till ifrån Clam Pass Beach Parking precis vid Naples Grande Resort.

DSC_5314_Fotor

Naples är ett perfekt ställe för avkoppling och lugn och ro. Det är liksom inte lika hetsigt, ljudligt och ungdomligt som Miami utan mer lugnt, fint, rent och rofyllt. Alla bostadsområden här ser på riktigt ut som Wisteria Lane i Desperate Housewives. Det är på riktigt en av mina favoritsysslor att promenera/ springa i villaområdena här och titta på alla fantastiska hus.

Senast överförda70

DSC_5317_Fotor

Haha, mamma och pappa har som stående grej att de alltid tar hoppbilder… Jag undrar verkligen hur många sådana jag tagit på dem sammanlagt, speciellt på pappa. Han är nästan värre än mig när det kommer till att fotografera allt och samma hopp-pose kör han på hela tiden också. Ja ni ser den ju ovan…

DSC_5444_Fotor

Ja, jag tänker bara låta bilderna tala för sig själva.

Det är på riktigt helt fantastiskt här borta!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna