DSC_4867_Fotor

Documents14

DSC_4847_Fotor

DSC_4914_Fotor

DSC_4951_Fotor

Documents15

DSC_4900_Fotor

// Jumpsuit Forever 21 / Shoes Guess / Bag Chanel //

God morgon! Har precis ätit frukost efter ännu en mil på stranden, denna gången i Naples dock, då vi kom hit igår. Naples är ett mycket lugnare och finare ställe än Miami. Stränderna här är magiska, jag ska visa er bilder senare. Så länge får ni inspireras av min härliga outfit som jag hade på mig igår. Älskar min nya jumpsuit, perfekt plagg att ha på semestern när det är varmt och man inte orkar mixa och matcha topp och underdel.

Hörde att vädret varit helt fantastiskt i Sverige också, så härligt! Det lär väl dock vara över innan vi har kommit hem… och så dröjer det säkert tre veckor MINST innan det blir någon lika fin dag. Typical Sweden weather… Här borta är det i varje fall också helt fantastiskt. Det finns inget jag älskar mer än att kunna sitta ute i shorts och t-shirt på kvällarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna