DSC_5553_Fotor

DSC_5588_Fotor

Igår så gjorde vi i ordning en fräsch sallad hemma i lägenheten, köpte med oss lite grillad kyckling, packade picknick filten (läs sängöverkast) och åkte ner till stranden för att äta middag i solnedgången. Vi kom dock dit typ 1,5 timme innan solen gick ner så det blev inte så mycket ätande i solnedgången utan då satt vi mest och pratade om vilket jäkla bra selfie ljus det bjöds på.

DSC_5598_Fotor

Lite dessert i form av gigantiska och riktigt goda jordgubbar, fick också följa med förstås! Det räckte med 3st för mig då de var så stora.

DSC_5577_Fotor

Var verkligen jättehärligt att äta middag på stranden, så vi bestämde att vi ska göra det imorgon också då det blir vår sista dag här i Naples innan det bär av mot Orlando.

Vill egentligen bara stanna här men mamma och pappa ska gå på några föredrag och jag ska träffa Emelie, en kompis till mig som bor i Orlando sedan 1,5 år tillbaka och som ni kanske mins att jag träffade sist när jag och Molly var i Miami?

DSC_5826_Fotor

DSC_5481_Fotor

Det absolut bästa på hela kvällen var att det kom massa delfiner som simmade och hoppade runt precis utanför strandkanten där vi satt. Magiskt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna