DSC_6410_Fotor

DSC_6364_Fotor

// Shirtdress Forever 21 / Shoes Guess / Bag Chanel //

Igår hade jag på mig det här på kvällskvisten när vi promenerade lite längs med 5th Avenue. En supermysig gata här i Naples med lite små lyxigare butiker och restauranger. 5th Avenue och Old Naples är verkligen värt ett besök!

DSC_6230_Fotor

DSC_6339_Fotor

DSC_6227_Fotor

Älskar när vackra byggnader och mysiga restauranger omges av palmer. Det känns så himla härligt på något sätt. Och på tal om härligt, är inte den bästa känslan i hela världen när man varit inne i en butik, restaurang eller liknande på kvällen, är lite frusen ifrån AC:n, går utanför dörren och bara slås av den sköna värmande luften?

DSC_6302_Fotor

Tycker den här bilden blev jättefin på min mamma.

Man kan inte tro att hon fyller 50 nästa år va?

DSC_6125_Fotor

Senast överförda72

Vill lära mig att fota i motljus bättre, andra får till det så himla bra men när jag väl försöker så går det oftast sådär… Ja, vad tycker ni om bilden till vänster?

DSC_6343_Fotor

Tack Naples för den här gången!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna