DSC_6448_Fotor

Har det verkligen lugnt och skönt här i Orlando. Mamma och pappa är på konvent hela dagarna och jag bara tar det lugnt vid poolen. Träffade även Emelie igår och hängde med henne, det var supermysigt! Vi åt middag, hoppade mellan hur många barer som helst, träffade flera stycken av hennes kompisar och avslutade sedan lite spontant kvällen på en nattklubb.

Idag åt jag, mamma och pappa lunch på Shake Shack och tycker på riktigt att burgarna är godare här än på det där stället vi var på i Miami som skulle ha Miamis bästa burgare. Sen är ju såklart tillbehören man fick till burgarna i Miami mycket godare, fräschare och roligare som brie och mandelburgaren bland annat men Shake Shack alltså, det är sååååå gott!

DSC_6453_Fotor

DSC_6455_Fotor

Vi åt de klassiska burgarna då jag tycker att de är de absolut godaste. Sen så beställde vi en strawberry milkshake men blev lite besviken på den… Den påminde mig nämligen om alla äckliga strawberry milkshakes jag tryckt i mig på Mc Donalds tidigare så mådde nästan lite illa. Hade vi valt en annan smak hade det nog varit annorlunda. Har ju hört att milkshaksen på Shake Shack ska vara outstanding!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna