DSC_5659_Fotor

DSC_5713_Fotor

Senast överförda73

DSC_5759_Fotor

Har varit lite dålig på bloggen här i Orlando men har verkligen bara försökt ta det lugnt och ha lite semester för en gångs skull. Har bara legat vid poolen, lyssnat på podcasts och tränat och ätit mat vilket har varit helt fantastiskt skönt. Kommer vara så utvilad och fit for fight när jag kommer hem.

Nu tänkte jag ge mig ner till gymmet och köra i någon timme innan jag ska lägga mig vid poolen igen och jobba på brännan inför Summerburst. På tal om Summerburst har jag sett att många av er vill ha lite outfit inspiration så jag ska försöka fixa det idag eller imorgon. Problemet är bara att jag själv inte heller har en blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Man kommer ju behöva jobba 4-6 outfits för både varmt, kallt och mellan varmt väder eftersom att man aldrig vet hur vädret blir haha.

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna