IMG_8669.JPG

IMG_8668.JPG

Eftersom att mamma och pappa har jobbat hela tiden medans vi har varit i Orlando så har jag passat på och bara tagit det lugnt och för en gångs skull försökt haft lite semester därav den lite sämre uppdateringen under helgen men jag har verkligen behövt det.

Har även fått tid till att hänga en del med Emelie, min kompis som bor där så det har varit jättemysigt. Igår var vi på ett mansion lake house party. Alltså en dagsfest i en gigantisk villa precis vid sjön. De var båtar, DJ, en stor hoppborg/ uppblåsbar waterslide, musik, ett vattenfall av shots, mat och mycket mer. Tog tyvärr inte så mycket bilder men filmade en del till nästkommande videoblogg.

IMG_8671.JPG

Har även hunnit med en mysig middag i Orlando downtown. Det blev tapas på att trevligt ställe som hette Kasa och vi delade på fyra rätter. Majsen med ost var to die for, men det slog inte majskolvarna jag åt på La Esquina i New York i höstas.

IMG_8680.JPG

Har också testat på Orlandos uteliv. Första kvällen barhoppade vi och avslutade på en nattklubb där Oliver Hendens spelade och igår så gick vi till Tier och hade such a good time.

Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen, att gå ut i USA är en av de bästa sakerna jag vet. De spelar så bra musik vilket jag älskar!

IMG_8670.JPG

Har även legat en hel del vid poolen som jag nämnde tidigare och bara tagit det lugnt, njutit av värmen och lyssnat på intressanta P3 dokumentärer. Livet <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna