DSC_6614_Fotor

DSC_6621_Fotor

Har lämnat Orlando och befinner oss just nu i West Palm Beach, närmare bestämt Singer Island hos en vän till familjen. Hon bor så fint så igår köpte vi lite burgare och grillade på uteplatsen här nere.

DSC_6568_Fotor

Började med vin, ost och kex uppe på balkongen.

DSC_6581_Fotor

DSC_6584_Fotor

Med den här fantastiska utsikten!!!! Du ser alltså vatten ifrån vilket fönster du tittar ut genom. Hur drömmigt? Ser fram emot ännu en kväll på den här balkongen. Det är magsikt!

DSC_6648_Fotor_Fotor

Slutresultatet av middagen, majskolvar kokade i mjölk och olja, sötpotatis gjord i ugnen och goda burgare med ost på. Åt även min favoritsallad (finns att köpa färdig med dressing i matbutikerna här i USA, kan visa er förpackningen någon dag för den är såååå god).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna