Collage5

Har fått otroligt mycket frågor om jag kunde tipsa om lite snygga outfits som man kan ha på sig på Summerburst eftersom att det närmar sig med stormsteg så här är lite inspiration till er mina hjärtan!

Jag vet själv inte riktigt vad jag ska ha på mig men tycker att det är så trevligt med Summerburst för man kan verkligen klä sig lite snyggare där och till och med ha en liten klack, speciellt om man är på VIP:en eller har cabana. Kanske är lite jobbigare om man är nere på golvet. Men vill man vara fin får man lida pin.

summerburstoutfits

// 1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /5. HÄR //summerburstoutfits2

// 6. HÄR /7. HÄR /8. HÄR //

Collage2

summerburstskor

// 9. HÄR /10. HÄR /11. HÄR /12. HÄR /13. HÄR //

Collage4

summerburstoutfits3

// 14. HÄR /15. HÄR /16. HÄR /17. HÄR //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna