Documents37

DSC_6749_Fotor

Sista kvällen i Florida, West Palm Beach närmare bestämt spenderades på Duffy’s med Mona. Vi åt coconut shrimps som var to die for och pratade om att vi måste gifta bort mig så att mamma och pappa kan flytta hit haha skämt å sido.

Sen åkte vi tillbaka till lägenheten på Singer Island, kollade på Dancing with the stars varav en av deltagarna är döv och stum. Hur häftigt är det inte att han kan dansa ändå och är i semifinal? Det var så fint att se och igår dansade han till världens finaste låt, den här (klick!!).

IMG_8732-0.jpg

Efter det så gick vi ner till stranden för att spana efter sköldpaddor, de lägger ju nämligen ägg den här tiden på året och när det är fullmåne vilket det typ var igår. Fick se hela 4 st GIGANTISKA sköldpaddor, både i vattnet, påväg upp från vattnet och medans de grävde ner sina ägg. Jättehäftig upplevelse. Fick ju även se sköldpaddebebisar i Mexico förra året när äggen kläckts.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna