DSC_6145_Fotor

DSC_6178_Fotor

Senast överförda19

DSC_6156_Fotor

// Klänning Forever 21 / Skor Guess / Väska Chanel //

Det har blivit lite dåligt med bloggning de senaste dagarna men jag har verkligen behövt semester. Kommer ju dock hem ikväll (detta är alltså ett tidsinställt inlägg) och då blir det andra bullar. Känner mig nämligen mer motiverad än någonsin just nu. Tack Florida och USA för två helt fantastiska veckor, trivs lika bra som alltid och har haft en otroligt skön och rogivande semester i hälsosam anda vilket är precis vad jag har behövt.

Är dock lite småsur just nu för blev medbjuden att åka ner till Cannes idag tillsammans med klubben Libertine i London då en av mina favoritartisters management bjöd med oss (vet inte om jag får säga vem det är än)… Men kunde inte följa med eftersom att jag landar ikväll och det inte gick några flyg.. Hur surt? Det får bli en annan gång..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna