DSC_6828_Fotor

DSC_6835_Fotor

Hej finisar!

Jag har haft en sjukt effektiv dag…. Har packat upp väskan, förberett samarbeten som ska upp nu i helgen och svarat på mejl hela långa dagen. Tog sedan en löparrunda och kom hem lagom till middagen. Idag blev det räksallad. Ska försöka äta så bra jag kan nu närmsta veckorna då jag kommer sätta igång med en PT imorgon så det var lika bra att börja idag. Man ska ju aldrig säga ”jag gör det sen” för då vet vi alla att det aldrig blir av. Bara gör det direkt istället. Mycket bättre!

Senast överförda1

Vi passade även på att fira att jag nådde 100 000 följare igår på Instagram (känns jättestort). Och jag som tjatat om att jag velat ha en tårta som det står 100k på då jag sett att andra Instagram-profiler fått sådant blev otroligt besviken över att ingen skickade någon till mig…. Men sen fick även jag en tårta som det stod 100k på haha. Gulliga mamma bakade nämligen en rawfood tårta som hon kom upp med till mig.

DSC_6840_Fotor_Fotor

Nu håller jag på och laddar upp den sista videobloggen ifrån Florida-resan innan jag ska gå och lägga mjig. Så glöm inte att prenumerera på min youtube-kanal!! Den hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna