DSC_6805_Fotor

DSC_6812_Fotor

DSC_6807_Fotor

Gick utanför min comfort zone och gjorde gula, matta naglar med lite mintgrön fade!!!!! Waaaaah, känns väldigt ovant för mig som alltid gör naglarna i nude färger men jag gillar det. Det känns så befriande att förändra sig lite då och då. Och man lägger verkligen märke till mina naglar den här gången, om man säger så… Min mormor frågade mig om de lyser i mörket haha.

Tycker det är så mysigt att gå till Agnes och göra naglarna. Dels för att vi kan sitta helt tysta i 10 minuter om vi skulle vilja det utan att det känns sådär jobbigt som det kan göra med tystnad ibland. Men också för att vi ofta pratar om roliga och intressanta saker. Till exempel har hon så mycket spännande historier om andar och oförklarliga saker att berätta. Älskar ju att höra om sådant samtidigt som jag till och med kan få tårar i ögonen av obehagskänslorna jag får. Ni hittar Agnes på Instagram under @nailsbyagnes och hon finns här i Västerås

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna