DSC_6854_Fotor

DSC_6849_Fotor

Har otroligt mycket jobb nu att ta tag i sen jag var i USA men var bara tvungen att träffa Ellinor igår efter att jag gjort undan det viktigaste. Vi möttes upp i Vasastan och åt lunch på Chokladbollen. Ligger på St: Eriksplan precis vid en lägenhet jag kikade på för några månader sedan som jag blev fullkomligt förälskad i men som inte riktigt höll kraven. Den hade ingen hiss bland annat och låg hela 5 trappor upp…

Vilket fall så satt vi nog där i 2-3 timmar och bara pratade om allt som hänt sedan sist. Hade ju inte ens träffat killen förrän igår???? Tog först en drink hemma hos honom och sedan gick vi vidare till Musikaliska. De hade premiär igår och min och Ellinors kompis Charlie jobbar där.

DSC_6846_Fotor

Nu är jag påväg hem… Tog ett tidigt tåg då jag har mycket jobb som behöver bli klart innan jag styr kosan ner mot Göteborg på torsdag för möten och Summerburst!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna