DSC_0552_Fotor

Stötte på en journalist ifrån VLT idag (Västerås tidning) varpå han frågade mig vilket som var mitt favorit tv-program just nu och då slog det mig att herregud jag tittar ALDRIG på tv längre… Men sen kom jag på att hallå, jag följer ju Glamourama 2 slaviskt.

För ni har väl inte missat att det kommit ut ett helt nytt Glamourama på tv3 play där mina härliga vänner Dasha och Molly är två av huvudpersonerna? If so, check it out right away. Jag tycker det är superkul att dom är med.

Paris Deodoc

Och i och med att tjejerna är med i programmet så har faktiskt jag också varit med en del i några avsnitt ifall ni är sugna på att kika på det.

Ni hittar alla avsnitten HÄR

Är med i avsnitt 2, 3 och 4 när det filmades ifrån Paris och Marbella. Men så länge bjussar jag på två härliga klipp där jag är med lite. Älskar speciellt klippet ifrån när vi undersökte underlivstvätten i Marbella som ni ser här nedan haha.

Visste ni att det ”lilla badkaret på hotell” är en underlivstvätt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna