DSC_6777_Fotor

Tänkte bara dela med mig av några skönhetsfavoriter som jag har just nu och inte kan leva utan. Först ut är body washen ifrån Rituals. Den är helt magisk! Hängde ju hemma hos Dasha en hel helg för några veckor sedan varpå jag testade denna och blev helt besatt. Köp den, testa den och ni kommer förstå vad jag menar. Den känns otroligt lyxig, härlig och fräsch.

DSC_6797_Fotor

DSC_6795_Fotor

Sen kommer en favorit jag haft i något år nu. NYX läppglans Crème Brûlée. Färgen är naturlig och jättefin och det sitter bra. Tips tips tips!

DSC_6793_Fotor

En annan ny favorit som jag blev introducerad av ifrån Molly är den här parfymen ifrån Hugo Boss. Den är snäll mot plånboken, enkel att ha med sig när man reser och luktar så himla gott. Har fått så många komplimanger om hur gott jag luktar sedan jag började använda denna att det börjar bli lite konstigt.

Senast gav killen bredvid mig på tåget en komplimang om att jag luktade jag jättegott. Han frågade till och med vad det var för parfym jag hade och skrev upp det haha.

DSC_6794_Fotor

Anastasias Dip Brow, vad hade jag gjort utan detta? Ni måste testa det för ni kommer aldrig mer vilja använda något annat, jag lovar er! Jag var sjukt skeptisk i början då jag är rätt dålig på smink och det kändes svårt att använda en krämig skugga för brynen men det visade ju sig vara hur enkelt, smidigt och lättsamt som helst. Det är otroligt lätt att göra ett par snygga bryn endast med detta. Du behöver inte något mer.

Jag använder mig av färgen Soft Brown

DSC_6798_Fotor

Nästa grej jag vill tipsa er om är Linda Hallbergs lösögonfransar för Sweed Lashes. Jag testade dem för första gången i Paris när Linda bland annat var med och WOW. Jag kommer aldrig någonsin vilja använda något annat. De är så enkla att sätta på och jag älskar konceptet att bygga sina egna fransar så man själv kan bestämma hur mycket fransar man vill ha.

Jag är som sagt svindålig på smink och har aldrig någonsin under mina 21 år klarat av att sätta dit ett par lösögonfransar men dom här kunde jag behärska redan efter första försöket. De är så lätta att jobba med och fort går det också. Jag har alltid tänkt att det måste ta dubbelt så lång tid att sätta dit enstaka fransar men det går på riktigt lika fort. Tack Linda för världens bästa grej. Jag är beroende!

DSC_6792_Fotor

Sist men inte minst har vi highlightern alla snackar om och snackat om rätt så länge nu. The balm ifrån Mary Lou Manizer. Den är så sjukt fin och jag älskar att du kan använda den som ögonskugga också om du skulle vilja.

Ni hittar alla produkter hos Bangerhead ?

Hoppas ni tyckte det var rolig läsning!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna