Senast överförda4

Att komma över någon man älskar. Ja, hur gör man? Jag önskar att det fanns ett enkelt svar på den här frågan och att jag kunde få den där hjärtekrossade unga tjejen eller killen att förstå att han eller hon kommer kunna klistra ihop sitt hjärta igen. Men här är trots allt mina allra bästa tips (ifrån en tjejs perspektiv) hur man kommer över honom….

Radera honom. Oavsett om ni slutade ert förhållande på ett relativt bra och vänskapligt sätt tror jag att det är extremt viktigt att säga upp kontakten ett tag så att man lär sig att klara sig själv och utan varandra. Ta därför bort honom på alla sociala medier för att ständigt bli påmind om honom kommer inte hjälpa dig att komma över honom.

Säg JA till allt du vill göra. Ju mer saker som händer i ditt liv. Desto mindre tid för att tänka på honom. Gör mycket. Ha roligt och lev lite.

Det kommer bli bra. Jag vet att det inte känns så just nu och att den enda personen du kan se dig själv tillsammans med är honom, men vet du vad? Du kommer komma över det. Och du kommer lära dig att känna igen. Jag lovar. En dag är du också där. Men låt det ta sin tid.

Tänk ”HIS FUCKING LOSS”. Det är bra att vara lite cocky och confident. För hallå är inte du den bästa människan i hela världen? Jo! Och nu har ju han gått miste om dig… Så försök se till att du fortsätter vara du – FAST ÄNNU BÄTTRE. Det är okej att gräva ner sig och vara ledsen men efter ett tag måste man börja försöka pussla ihop sitt hjärta igen. Och då han ska han fan få se vad han gått miste om. Jag menar, vem vill inte vara med dig? Du är världens härligaste ju!

– Omge dig med människor som får dig att må bra och skratta.

– Res iväg. Jag vet att man brukar säga att fly problem inte hjälper men jag har erfarenheter om det motsatta. Att jag packade mina saker och drog iväg ett tag efter att jag och mitt ex gjorde slut är det bästa beslutet jag tagit. Inte bara pga det hjälpte mig jättemycket med att komma över honom utan också för att jag hade ”The time of my life” och insåg att jag klarade mig utan honom och jag kunde ha kul utan honom.

– It wasn’t meant to be for now, but if it is, it will be. Att tänka att saker och ting har en mening funkar alltid för mig. Ska det vara ni i framtiden så kommer det att bli ni i framtiden. Men få inga förhoppningar… För då kommer du bara bli besviken…

– Du är inte ensam. Jag menar tänk vad många andra som också får sina hjärtan krossat just nu, i denna sekund. Och jag menar, se, vad många som faktiskt går vidare och kan hantera det. Då gör ju du också det. Kan dom, kan du.

Hoppas nu att ni fina fina människor där ute som fått hjärta krossat och blivit dumpade snart inser att de finns fler och att ni är värda han eller hon som ger allt och gör allt för dig och som bara vill vara med dig och behandlar dig som den stjärnan du är <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna