Hannalicious

I samarbete med Zpotdrop och EF Språkresor kommer jag att tävla ut två flygresor till London på måndag den 30/5. Det enda ni behöver göra är att gå in HÄR och anmäla er, börja följa mig på appen Zpotdrop (ni hittar mig under Hanna Friberg) samt ta er till den platsen jag kommer checka in på, på Zpotdrop någon gång under måndagen den 30/5 (det kommer vara innanför tullarna i centrala Stockholm). Första personen som hittar mig, får träffa mig och vinner flygbiljetterna!

Det är ingen åldersgräns på denna tävlingen, ni får ta med er vem ni vill och flygbiljetterna kan användas ända fram till December 2016, så ni får med andra ord åka när ni vill. LYCKA TILL! Ses på måndag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna