DSC_7619_Fotor_Fotor

DSC_7600_Fotor

Satte mig på mysiga Vau De Ville med Molly och åt en sen lunch igår. Solen strålade och det var så varmt att det nästan blev olidligt. Funderade på att byta bord till ett i skuggan men prioriterade brännan och satt kvar. Vau De Ville är himla mysigt, speciellt för en drink eller två tycker jag då man enkelt kan spana på människor samtidigt.

DSC_7594_Fotor

DSC_7572_Fotor

Jag åt deras räksallad som är att rekommendera. Det var inte snålt med räkor utan snarare lite för mycket.. Sen innehöll den även avokado, ägg, groddar, paprika, salladsblad och en supergod mayo.

DSC_7597_Fotor

Molly och jag kom på under lunchen att vi båda var tvungna att lägga upp ett samarbete på Instagram så tog 5 minuter för det och satt helt tysta och fokuserade på telefonerna innan vi fortsatte tjattra om sommarplanerna, helgen och allt roligt som är på gång just nu. De som gick förbi och såg detta måste ha trott att vi ogillar varann för vi sa inte ett ord till varandra haha.. Gud vad det är skönt och underlättar med blogg-kompisar när det kör ihop sig lite!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna