Documents2Min fantastiska balklänning och när vi sjöng studentsången

Ska bli så roligt att se min syster äntligen springa ut och ta studenten!! Jag och mamma är mitt uppe i planeringen av hennes mottagning och samtidigt som vi fixar med både det enda och det andra så blev vi tvungna att titta tillbaka på bilder på hur det såg ut när jag själv stod där för tre år sedan… Bara titta på vilket långt hår jag hade, eh wow vad hände? Hade iofs extensions även där men då var mitt egna hår nästan lika långt som löshåret.

Documents3

Har fått mycket frågor kring studentpresenter. Panik över vad du ska köpa för studentpresent till syrran/brorsan eller kompisen? 

När jag tog studenten önskade jag mig saker som jag visste att jag skulle använda i flera år framöver. Jag har fått upp ögonen mer och mer för klockor på senaste. Inte bara för att det är trendigt och snyggt utan också för att det är otroligt skönt att inte behöva ta upp mobilen varje gång man ska kika på klockan eller få panik om mobilen dör och man inte vet vad klockan är (händer mig hela tiden…)

DSC_7504_Fotor

DSC_7516_Fotor

Vi lever ju faktiskt i ett samhälle där vi är uppkopplade dygnet runt. Och de som inte bär en klocka på armen tar istället upp sin mobil varje gång de ska kolla klockan, vilket resulterar i att man även kollar alla notiser… Blicken går liksom hellre till notiserna än klockan. Och ibland blir de till och med så att man tar upp mobilen för att kolla klockan men man fastnar på helt andra vägar och glömmer att kolla just klockan. Någon som känner igen sig? Vi blir liksom uppkopplade trots att syftet bara var att få veta tiden.

Summan av kardemumman, låt oss använda mer klockor! Jag rådiggar klockorna ifrån Nicole Vienna, dels för att de känns lite exklusivare men också för att priset är vänligt för plånboken. Perfekt som studentpresent!

I samarbete med Nicole Vienna

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna